opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Led voor bedrijven

 

Led TL buizen, PL lampen, downlights of panelen speciaal voor bedrijven!

Ook voor uw bedrijf heeft Getled zuinige verlichting. In deze categorie vindt u de nieuwste generatie led TL buizen, ledpanelen, downlights, straatverlichting en PL lampen. Ledverlichting is ideaal om te besparen op uw energierekening. Ledpanelen zijn geschikt voor bijvoorbeeld systeemplafonds. PL lampen vindt u veel in kantoorgebouwen en scholen. Deze panelen zijn plug & play, zonder enige aanpassing aan uw plafond. Tevens geschikt voor het vervangen van uw TL buizen. Daarnaast vindt u bij Getled krachtige downlights en straatverlichting. Bijkomend voordeel is dat uw bedrijf de komende paar jaar weinig onderhoud(skosten) heeft aan ledverlichting. Led gaat namelijk veel langer mee als conventionele verlichting en is ook nog eens beter bestand tegen schokken en trillingen. Omdat de overheid de aanschaf van duurzame verlichting wil stimuleren kunnen bedrijven zelfs 41% van het aankoopbedrag terug krijgen door middel van subsidie. Hier kunnen we u eventueel bij assisteren. Vraag naar de mogelijkheden. Getled komt voor de grotere aanvragen vrijblijvend bij u op locatie om de situatie goed in kaart te brengen en om de mogelijke opties aan u te laten zien. 
 

Ruime keus aan ledverlichting voor bedrijven:

 • Led PL lampen. Ruime keus aan PL lampen welke u veel in kantoorgebouwen en scholen ziet.
 • Led TL buizen. In diverse soorten maten tegen scherpe prijzen. T5 & T8 tl buis.
 • Ledpanelen. Ideaal voor systeemplafonds. Ruim assortiment vervanger voor uw led paneel.
 • Led downlights. Deze downlights zijn zeer krachtig door het gebruik van Samsung leds.
 • Straatverlichting. Ideaal voor parkeerterreinen. Ook voor gemeenten tegen zeer scherpe prijzen.
   

Extra voordelen voor bedrijven:

Door gezamenlijke inkoop met meerdere led bedrijven kan Getled zuinige verlichting aan bedrijven leveren voor zeer scherpe prijzen. Daarnaast kunnen we u helpen om de led verlichting op locatie te installeren. Vraag vrijblijvend een sample aan om onze led lampen te testen. Dit is alleen mogelijk met geldig KVK-nummer. U kunt ook gelijk vrijblijvend een offerte en besparingsindicatie op maat aanvragen om te ontdekken hoe snel u de investering terug verdiend wordt. Geef hierbij expliciet aan hoeveel en wat voor lampen u wilt vervangen. Onderzoek ook of u kans maakt op de energie investeringsaftrek. Hiermee kunt u een deel (41%) van de investering in led verlichting terugkrijgen d.m.v. aftrek op de winstbelasting. Getled kan u eventueel ook begeleiden bij deze aanvraag.

 

Garantie & gemiddelde levertijd:

 • Garantie: 2 jaar op alle producten.
 • Levertijd samples & kleine aantallen: 1-50 stuks: gemiddeld 1-2 werkdagen.
 • Levertijd aantallen: 10+ stuks: gemiddeld 16 werkdagen.
 • Levertijd grote aantallen: 100+ stuks: gemiddeld 22 werkdagen.
   

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina. Vraag een offerte aan via deze pagina. Ook voor een vrijblijvend advies of besparingsindicatie staan wij voor u klaar.