opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Ledverlichting op railsysteem

Wanneer u op meerdere plekken verlichting wilt hebben is onze LED railverlichting zeker een uitkomst. Dit vanwege het feit dat op een rail meerdere railspots te monteren zijn en hierdoor eenvoudig meerdere lichtpunten te creëren zijn, waardoor er een maximale felxibiliteit is. Er zijn twee soorten Led railverlichting, te weten het 1-fasesysteem en het 3-fasesysteem. Het 1-fasesysteem is een systeem waarbij alle lampen in een keer geschakeld worden, daar waar bij het 3-fasesysteem meerdere groepen lampen op een rail apart van elkaar geschakeld kunnen worden. Met de spanningsrail, de railspots en de vele bijbehorende verschillende railaccessoires verlicht u de gehele ruimte. Dit systeem is zeer geschikt voor de woonkamer, de werkkamer, de keuken, maar ook voor zakelijke doeleinden zoals het verlichten van winkels, kantoren en showrooms. 

Wat heb ik allemaal nodig voor een goed werkend railsysteem?

Om het Led railsysteem goed functionerend te krijgen heeft u de volgende onderdelen nodig:

  • Led spanningsrail, hier komen de railspots in te hangen,
  • Led Railspots; de lichtbronnen, GU10 in dit geval
  • Voedingsconnector; om de spanningsrail van stroom te voorzien,
  • Eindkap; voor het veilig afsluiten van de spanningsrail,
  • Eventueel een spanningsrailconnector om meerdere rails aan elkaar te koppelen; u kunt kiezen uit directe, hoek of flexibele connectoren.