opc_loader

Menu

8.1 / 10 van 888 reviews

LED Tri-Proof

5 Artikelen

LED Tri-Proof verlichting

LED - Tri Proof is nieuw in het assortiment. Het is zeer geschikte ledverlichting voor magazijnen, loodsen, winkelcentra, parkeergarages of andere bedrijfsmatige doeleinden. Ook gemeentes en provincies maken steeds meer gebruik van Tri-Proofverlichting, vanwege de besparingen, de doeltreffendheid en om de klimaatafspraken recht te doen. Het is zeer geschikte verlichting om uw huidige TL-bakken voorzien van 2 TL-buizen te vervangen. Het zijn complete armaturen die rechtstreeks geplaatst kunnen worden, maar welke ook de mogelijkheden hebben om opgehangen te worden. De montage is erg gemakkelijk en ook bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten, dat terwijl de lichtopbrengst verbetert!  

Vele uitvoeringen led Tri-Proof verlichting

De ledverlichting kan voor vele doeleinden worden gebruikt, mede omdat er vele verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Zo zijn er uiteraard verschillende wattages en verschillende afmetingen, Er zijn uitvoeringen van 600 mm, 1200 mm en 1500 mm, elke uitvoering heeft weer meerdere wattagemogelijkheden. De Tri-Proofverlichting kan rechtstreeks geplaatst worden, maar kan ook worden opgehangen. Op deze manier is voor alle doeleinden een passende ledvervanger leverbaar. 

Tri-Proof led van uitstekende kwaliteit

De led Tri-Proof verlichting is naast dat het ruim toepasbaar is en energie bespaart ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Het kent een brede stralingshoek voor mooi egaal licht. Daarnaast betreft het een lichtgewicht, slagvast en waterdicht ontwerp waarbij geen lijm gebruikt wordt. Doordat er geen lijn gebruikt wordt is er ook geen kans op lekkage. Alle lijnverlichting is IP66, wat inhoudt water- en stofdicht. De lijnverlichting heeft alle certificeringen, hierdoor is ook de EIA (extra energie investeringsaftrek) van toepassing.

Led Tri-Proof kopen

Wilt u besparen op stroom en tegelijk meer licht in uw loods, magazijn, stal of winkel? Maak dan een keuze uit de led Tri-Proof van Getled. Uitstekende kwaliteit en geschikt voor zeer veel doeleinden. Maak een keuze uit de afmetingen en het wattage en bestel deze snel en gemakkelijk online. Wanneer u een offerte op maat wilt, neem dan even contact op. Dit geldt ook voor andere vragen. We zijn bereikbaar via de telefoon en de mail. Ook kunt u rechtstreeks een medewerker aanspreken via de live chatfunctie.