opc_loader

Menu

8.1 / 10 van 888 reviews

LED Lichtslangen 230V

15 Artikelen

LED Lichtslang 230V: kerstverlichting slang en andere slangverlichting

LED lichtslang 230V als decoratie kopen, bijvoorbeeld een LED kerstverlichting slang? De LED lichtslang 230 volt van Getled is een ledslang die veelal wordt gebruikt als decoratie. De slangverlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het staat bijvoorbeeld prachtig in uw tuin, maar is ook mooi in huis.

Kies voor een LED slang van 10 meter en decoreer hiermee uw huis. Een LED lichtslang van 15 meter of groter gewild? Wij bieden LED lichtslangen tot wel 50 meter aan. Ook alle toebehoren voor ledslangen zijn bij ons leverbaar, zoals een aansluitset, hoekstuk of einddop.

LED lichtslang 230V kerstverlichting slang bestellen bij Getled

Kiest u ervoor om een LED lichtslang 230V kerstverlichting slang te bestellen bij Getled, dan maakt u gebruik van diverse voordelen:

 • Garantie: 2 jaar op alle producten
 • Per meter leverbaar als één lichtslang
 • IP44 bescherming: alle slangen buiten te gebruiken
 • Optionele aansluitset
 • Gratis verzending boven de €70,-
   

Meerdere kleuren: voor elke toepassing geschikt

Getled levert de LED lichtslangen in vele kleuren. Zo is er voor elke toepassing een geschikte lichtslang leverbaar. Onze lichtslangen kunt u binnen gebruiken als decoratie, maar deze zijn tevens buiten bruikbaar. Dit vanwege de IP44-beschermingsgraad. Een ander voordeel van deze LED lichtslangen is dat ze zeer eenvoudig zijn te installeren met de bijbehorende aansluitset (niet meegeleverd, los bij te bestellen).

Als één geheel geleverd

De slangverlichting is leverbaar per meter. Waarbij u een lengte kunt kiezen van maximaal 50 meter. Wanneer u een LED lichtslang 230V van 40 meter bestelt, wordt deze uiteraard als één geheel geleverd. Vul hiervoor het aantal meters in bij ‘aantal’.

Zoekt u geen LED lichtslang, maar een ledstrip van 230 volt? Kijk dan bij onze ledstrips 230 volt.

LED kerstverlichting slang

Als de kerstperiode aanbreekt, wordt de kerstverlichting weer tevoorschijn gehaald. Het kan natuurlijk voorkomen dat de verlichting niet meer werkt of de draden zo in de knoop zitten dat uit elkaar halen zinloos is. Het beste is dan om nieuwe kerstverlichting te kopen.

Wij verkopen LED kerstverlichting en andere LED lampjes van het merk QUALEDY. Onze LED kerstverlichting slang heeft een lengte van 10 meter en bestaat uit 100 leds. Tussen de leds is de afstand 10 cm. De LED verlichting is een aanrader door de lange levensduur (30.000 branduren) en witte kleur.

Warm wit van kleur

De LED kerstverlichting slang is warm wit van kleur. Er zijn liefst 8 lichtfuncties beschikbaar. Met de bijgesloten controller kunt u zelf bepalen welke lichtfunctie de lampjes moeten uitvoeren. U kunt de verlichting ophangen in uw huis, kerstboom, buiten in de tuin of aan het hekwerk. Met onze LED kerstverlichting slang wordt kerst nog magischer en fokkelder.

Lange levensduur en zeer zuinig

Naast dat een LED lichtslang er erg mooi uitziet, is deze ook duurzaam. LED lampen gaan over het algemeen langer mee dan conventionele lampen en verbruiken minder energie. Daarnaast geniet u van een mooie, constante lichtkwaliteit.

Sterke behuizing voor een optimale bescherming

Onze LED lichtslangen hebben een plastic bescherming. Kiest u ervoor om de slang buiten in bijvoorbeeld uw tuin te plaatsen? Dan kan deze gegarandeerd tegen een stootje. Ook de regen vormt geen enkel probleem. Deze beschermlaag zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een gelijkmatige spreiding van het licht.

Onze lichtslangen worden aangeboden op een spindel, zodat u deze eenvoudig kunt uitrollen. Wilt u een specifieke constructie maken met uw verlichting? Met onze accessoires is dit geen enkel probleem.

Accessoires voor extra comfort

Naast de lichtslangen zelf, levert Getled ook alle toebehoren, zoals: aansluitsetjes, hoekstukken, T-stukken, einddopjes en nog veel meer. Zo kunt u uw slangen op elke gewenste manier aansluiten en verbinden. Dit vergroot de mogelijkheden. Zorg dat u in ieder geval de aansluitset bestelt. Deze is nodig om de lichtslang direct aan te sluiten op 230 volt. U vindt deze hier.

Andere producten: buitenlampen en spots

In onze webshop vindt u nog veel meer producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van buitenlampen of LED inbouwspots. Wij leveren buitenlampen in diverse soorten en maten. Bekijk daarom snel ons aanbod buitenlampen.

Wanneer u voor de eerste keer LED spots gaat inbouwen in uw buitenlampen of LED kerstverlichting slang zijn onderstaande tips erg bruikbaar:

 • Let op de afmetingen van de LED spots.
 • Boor een gat met de juiste inbouwdiameter.
 • Klem de veren omhoog en plaats uw inbouwspot in het gat.
 • Sluit uw bekabeling en eventueel uw dimmer aan volgens de instructies.
 • Sluit alle spots aan en controleer de bekabeling.
 • Schakel de nieuwe inbouwspots aan.
   

Bestel uw LED lichtslang 230V vandaag nog

Wanneer u de juiste kleur en maat LED lichtslang 230V heeft gevonden, bestelt u deze snel en gemakkelijk via onze webshop. Onze producten zijn over het algemeen allemaal voorradig en levering zal dus binnen een of twee dagen plaatsvinden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon. Tevens kunt u rechtstreeks een medewerker aanspreken via de live chatfunctie.