opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Led verlichting blog

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden ook actuele trends en ontwikkelingen in de led verlichtingsbranche op de voet gevolgd, deze informatie delen wij via nieuws, informatie en video's op deze  pagina.

 

Led in huis? De voor- en nadelen!

Onderstaande video is afkomstig van innovatie.tv. In de video wordt onder meer uitgelegd wat de voor- en nadelen van led lampen en spaarlampen zijn. Ook wordt aangegeven hoe de led markt in ontwikkeling is en dat er steeds betere leds zijn!

 

 

De evolutie van licht, van vuur naar led lampen!

U hoeft niet te wachten met het overstappen op led verlichting. Als u uw oude gloeilampen vervangt begint u vrijwel direct met energie besparen. Gemiddeld heben onze klanten de investering na 2 jaar eruit. Bijkomend voordeel is dat u led lampen veel minder vaak hoeft te vervangen dan gloeilampen!
 

 

Berichten van onze blog..

 • Lampmeting GU10 3 x 2 watt. 
  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen laten wij regelmatig producten testen door klanten of, zoals in dit geval, door een onafhankelijk bureau.
   
 • Waarom kiezen voor led kweeklampen? 
  In dit artikel vindt u de vele voordelen van led kweeklampen t.o.v. conventionele kweekverlichting. Tevens vindt u hier informatie over het gebruik van onze led kweeklampen.
   
 • Welke kleurtemperatuur kiezen? 
  Veel mensen vinden het moeilijk om lampen op afstand te kopen omdat ze het licht niet goed kunnen inschatten. In dit artikel vindt u welke kleurtemperatuur voor u het meest geschikt is.
   
 • Uitleg led termen. 
  Bij het kopen van led komt u waarschijnlijk zeer veel vakjargon tegen, op deze pagina worden de belangrijkste termen uitgelegd.
   
 • Uitleg diverse fittingen. 
  Bij het kopen van led komt u waarschijnlijk zeer veel vakjargon tegen, op deze pagina worden de belangrijkste termen uitgelegd.
   
 • Zelf uw besparing berekenen!
  Wilt u precies weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt op led verlichting? Probeer dan nu onze besparingscalculator. Vul in hoeveel lampen u gaat vervangen en hoe lang deze branden. De besparing rolt er vervolgens vanzelf uit!
   
 • Led lampen kopen, waar moet u op letten.  
  Led verlichting is voor veel mensen relatief nieuw. Op deze pagina vindt u daarom een aantal punten waarop u moeten letten bij het kopen van de juiste led verlichting.
   
 • Led inbouwspots (dimmen) 
  We krijgen de laatste tijd veel vragen over het dimmen van onze led inbouwsets. Daarom een blogbericht met meer informatie hierover.
   
 • Led inbouwsets aanbiedingen 
  Eind 2012 stunt Getled met een aantal spectaculaire aanbiedingen, deze vindt u allemaal op deze pagina.
   
 • Top 10 led lampen over 2012! 
  Een overzicht van de meest populaire led lampen in onze webshop gemeten over 2012.
   
 • Nieuwe look webwinkel! 
  De webwinkel van Getled heeft een nieuwe frisse look!
   
 • Led inbouwspots (dimmen) 
  We krijgen de laatste tijd veel vragen over het dimmen van onze led inbouwsets. Daarom een blogbericht met meer informatie hierover.
   

Nieuws op het gebied van led verlichting..

 • Led lampen worden steeds vaker gebruikt. 
  Led lampen zijn inmiddels geaccepteerd als de manier om stroom te besparen. In dit artikel wordt duidelijk dat het grootste deel van Nederland al bezig is met het overstappen op led verlichting. En dat terwijl de gloeilamp nog maar een jaar uit de retail verdewenen is.
   
 • Sneller internet met led lampen!
  Onderzoekers in Berlijn zijn er in geslaag om internetdata sneller te versturen met led lampen. De lampen worden nu lifi lampen genoemd. Er werd een snelheid van maar liefst 3G per seconde gehaald. Dit is ongeveer 30 keer sneller dan normale wifi netwerken.
   
 • PVDA wil led lampen in alle tunnels in Nederland!
  Kamerlid Atje Kuiken van van de PVDA heeft een voorstel ingediend om alle Nederlandse tunnels te voorzien van energiezuinige led verlichting. Niet overstappen is volgens het kamerlid pure geldverspilling.
   
 • Giessenburg start pilot met led verlichting
  Ook deze gemeente gaat de buitenlampen en straatverlihting waarschijnlijk vervangen door led. De reden hiervoor is natuurlijk de besparing die dit kan opleveren. Vooralsnog is het slechts een pilot van de gemeente Giessenburg.
   
 • Led verlichting gaat domineren. 
  Volgens een Amerikaans onderzoek gaat led verlichting de komende jaren domineren in de verlichtingsmarkt.
   
 • Gemeente Woerden gaat over op led. 
  Het duurzame beleid van de gemeente Woerden heeft er voor gezorgd dat deze gemeente over gaat op led verlichting.
   
 • Inwonerspartij Lelystad wil led verlichting 
  Ook de gemeente Lelystad heeft plannen om alle verlichting in de gemeente energiezuiniger te maken.