opc_loader

Menu

8.1 / 10 van 888 reviews

LED Galerijverlichting

9 Artikelen

Galerijverlichting nodig?

Heeft u goede galerijverlichting nodig? Bijvoorbeeld in uw flatgebouw of in uw bedrijfspand? Dan wilt u uiteraard wel verlichting ontvangen die voldoet aan uw eisen en van goede kwaliteit is! Hiervoor bent u bij Getled geheel aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan gallerijverlichting met voor ieder wat wils. Wat dacht u van onze LED galerijlamp? Deze versie van de galerijlamp is zeer zuinig. Daarmee laat ze de traditionele variant doen verbleken. Met energiezuinige galerijverlichting bent u de komende jaren verzekerd van optimale kwaliteit. Tevens bent u hiermee duurzaam bezig en draagt u uw steentje bij het aan milieu!

Galerijverlichting voor woningen

Bent u een VVE beheerder van bijvoorbeeld een flat of appartementencomplex? Dan bekommert u zich graag om de bewoners. Een belangrijk aspect van een fijne leefomgeving is de veiligheid. Is het ergens niet veilig? Dan woon je er toch minder prettig. Galerijverlichting is een manier om de veiligheid te waarborgen. In de donkere avond- of ochtenduren zorgt de verlichting voor overzicht. Dit maakt het een stuk aangenamer om door het gebouw te lopen! Tevens is galerijverlichting belangrijk wanneer er bijvoorbeeld camera's hangen; hiermee is er beter zicht op de beelden! Bij Getled kunt u ook terecht voor galerijverlichting wanneer u een VVe beheerder bent. Wij helpen u van harte verder!

Galerijverlichting voor bedrijven

Ook wanneer u eigenaar bent van een eigen onderneming met kantoorpand, is galerijverlichting een must! Dit zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer richting de werknemers, maar ook richting (potentiële) klanten. Tevens zorgt het ook hier voor extra veiligheid. Getled begrijpt dat u als bedrijf zijnde graag zoveel mogelijk op de financiën let. Daarom doet u er verstandig aan om LED galerijverlichting te nemen. Dit kan u namelijk een besparing van maar liefst 65% opleveren op de energiekosten! Hierbij hebben we de verlaging van de onderhoudskosten nog niet meegenomen. Naast dat het kostenbesparend werkt, bent u ook duurzaam en milieuvriendelijker bezig. Iets waar veel klanten of eventuele zakenpartners tegenwoordig veel waarde aan hechten.

Voordelen van onze galerijverlichting

Besluit u uw galerijverlichting af te nemen bij Getled? Dan geniet u van diverse voordelen. Bekijk ze zelf maar:

  • Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan galerijverlichting
  • Bij ons krijgt u altijd de hoogste kwaliteit!
  • Heeft u een bestelling geplaatst? Dan kunt u de levering (afhankelijk van de voorraad) razendsnel in huis verwachten.
  • Is de bestelling boven de €75? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen!
  • U kunt bij ons met iDeal, PayPal of Afterpay betalen
  • U krijgt tevens 2 jaar garantie
  • Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug
  • Tot slot bieden wij ook de beste service. Zo helpen wij u graag per mail, telefoon én per chat

Getled is uw webwinkel waar u zuinige lampen kunt aanschaffen; zo ook galerijverlichting. Wilt u graag advies van ons ontvangen? Die geven wij u graag! Wij kunnen u ook een besparingsindicatie geven, zodat u overzichtelijk ziet hoe snel uw investering in ledverlichting is terugverdiend!

Vragen? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd geworden in de galerijverlichting van Getled? U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen via de daarvoor bestemde pagina. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug! Heeft u nog vragen voor ons of wilt u wellicht een opmerking plaatsen? Bijvoorbeeld over hoe de galerijverlichting geïnstalleerd dient te worden? Neem in dat geval gerust contact met ons op! Wij helpen u van harte verder.