opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Top 10 veelgestelde vragen.


Ik heb een algemene vraag menusubLink FAQ algemeen.
Ik heb een vraag over ledverlichting menusubLink FAQ led.
 

Wat is de status van mijn bestelling?
Per mail wordt u door ons op de hoogte gehouden als de status van uw bestelling verandert, door middel van de track&trace code die u van ons ontvangt kunt u uw bestelling op de voet volgen zodra deze verzonden is.
 

Hoe kan ik inloggen?
Via de volgende link kunt u inloggen. Wanneer u ingelogd bent kunt u uw orderstatus en details bekijken.


Binnen hoeveel dagen kan ik een artikel ruilen?
Voor alle producten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze gaat in wanneer u het pakket in ontvangst neemt. U kunt ervoor kiezen om het artikel om te ruilen of uw geld terug te krijgen.
 

Zijn de ledlampen dimbaar?
Ja, de nieuwe generatie ledlampen zijn vrijwel altijd dimbaar. Ongeveer 90% van ons assortiment bestaat uit dimbare ledlampen. Wel is het mogelijk dat u uw transformator en/of dimmer moet vervangen vanwege het lage stroomverbruik van led lampen. Heeft u vragen over het dimmen van led, neem dan even contact met ons op.

Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?
Besluit u na overleg met onze klantenservice dat u uw geld terug wilt dan stort Getled het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retourpakket op uw rekening. Indien u met creditcard heeft betaald kan het langer duren voordat het geld op uw rekening staat.


Hoeveel jaar garantie zit er op mijn bestelling?
Getled geeft standaard 2 jaar garantie op het gehele assortiment. Wijkt een product af van deze standaard dan staat dat expliciet vermeld.
 

Worden ledlampen ook warm?
Nee, led lampen geven 10 keer minder warmte af dan halogeen lampen. Hierdoor is de led lamp ook veiliger dan uw halogeen- of gloeilamp omdat u zich er nooit aan zult branden.
 

Waar kan ik ledlampen gebruiken?
Overal, voor alle halogeenlampen en gloeilampen zijn er inmiddels led oplossingen. Door de lange levensduur van led zijn de lampen uitermate geschikt voor moeilijke hoeken. Het onderhoud en vervangen hoeft u de komende 10 jaar niet meer doen.>


Wat is de lichtkwaliteit van led?
De nieuwe generatie SMD led's zijn van zeer hoge kwaliteit. Led geeft een schone en gezonde lichtkleur. Let bij het kopen van led lampen op de kleurtemperatuur en het aantal lumen om de lichtkwaliteit en opbrengst te bepalen. 


Moet ik spaarlampen of led lampen nemen?
Verschillende onderzoeken tonen aan dat led lampen 50% minder stroom verbruiken dan spaarlampen. Daarnaast zijn led lampen duurzamer, beter voor het milieu, beter bestand tegen schade en schokbestendig.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen, dan kunt u ons ook direct aanspreken via de livechat. Deze vindt u rechtsonder in uw scherm.