opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Led EcoDim Inbouwdimmer 230V - Fase Afsnijding - 0-150W

Artikelnr: MP990161
29,95

Afdekmateriaal

Inbouwdimmer led fase afnsijding 230V

Nieuw type led inbouwdimmer (draai/druk) welke een maximaal vermogen van maarliefst 150 Watt aan kan. Deze led inbouwdimmer is voorzien van een soft-start, wat beter is voor de levensduur van de ledlampen. Met deze dimmer kunt u tot circa 8 lampen dimmen. Dit type fase-afsnijding (RC) druk-draaidimmer is werkzaam in combinatie met bijna al onze ledlampem en led inbouwspots. 

De inbouwdiepte van deze dimmer is slechts 23 mm. Een groot voordeel is dat deze dimmer geschikt is voor vele bekende afdekramen (zoals: OPUS, Berker by Hager, JUNG, PEHA, Busch-Jaeger, Gira, Kopp en Merten by Schneider). Adapters voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4mm naar 6 mm (speciaal voor Busch-Jaeger en JUNG afdekramen) worden standaard door ons meegeleverd. Ook kunnen we afdekramen en frontjes van OPUS leveren. 

Deze leddimmer is voorzien van een MIN afstelling waarmee u de minimale lichtsterkte en stabiliteit in kunt stellen, waarna de lampen geruisloos te dimmen zijn. De werkwijze hiervan kunt u vinden in de bijgeleverde handleiding. 

Een optimale werking wordt bewerkstelligd vanaf 5 Watt, echter is de dimmer al bruikbaar voor lampen vanaf 1 Watt. Tevens bruikbaar in een wisselschakeling (hotelschakeling) en kruisschakeling. 

Let op!

  • Niet geschikt voor Niko, Merten 57xx en D-Life, dimmerknop met D-vormig gat, zoals Wintop, Plieger, GAMMA Everest en dimmerknop met kliksysteem/klembevestiging, zoals Busch-Jaeger 6540-7 en Niko XXX-31003
  • Deze dimmer heeft geen inbouwklemmen en is dus niet geschikt voor inbouwdozen zonder schroefgaten
     

Maak voor definitief inbouwen een proefopstelling. Beschadigde dimmers kunnen niet worden geretourneerd.
 

Specificaties EcoDim Led inbouwdimmer
 

Merk EcoDim
Bediening druk/draai-wisselschakelaar (metalen as)
Vermogen LED: 0-150W / Halogeen- en gloeilampen: 5-300VA / Lampen met een elektronische trafo: 5-300VA
Voltage 230 Volt
Dimprincipe Fase-afsnijding (trailing edge)
Beveiliging Geen vervangbare zekering
Certificaten CE, RoHS
Extra informatie Adapters voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4mm naar 6 mm (speciaal voor Busch-Jaeger en JUNG afdekramen) worden standaard meegeleverd.
Led EcoDim Inbouwdimmer 230V - Fase Afsnijding - 0-150W heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Led EcoDim Inbouwdimmer 230V - Fase Afsnijding - 0-150W