opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

LED Dimstabilisator - 230VAC - Voor alle Led (filament) lampen

Artikelnr: MP990198
17,95 14,95 U bespaart: 17%

Dimstabilisator voor ledlampen, ook filament - 230VAC

Deze Dimstabilisator voor ledlampen voorkomt knipperende lampen in het hoogste en laagste lichtniveau. Daarbij vermindert het fluctuaties (harder/zachter/harder) in ieder lichtniveau en verbetert het de dimbaarheid. Vaak kun je nog verder terug dimmen. Ook voorkomt het nagloeien van de ledlampen in uitgeschakelde stand. Kortom, een oplossing voor vele problemen. 

Het is daarbij belangrijk om te weten dat het de dimstabilisator afhankelijk is van de combi leddimmer, de ledlampen en het stroomnetwerk. 

  • De LED dimmer dient vanaf een zo laag mogelijk wattage te werken en over goede afstelmogelijkheden (minimaal een potmeter) te beschikken.
  • De LED lampen dienen een kwalitatief goede dimbare driver te hebben.
  • En het stroomnetwerk dient zo weinig mogelijk vervuild te worden door andere apparaten op dezelfde groep, lekspanning of slechte kwaliteit/dunne bedrading.

Kenmerken led dimstabilisator:

Merk QUALEDY®
Afmetingen L12 x B26 x H20 mm
Beschermingsgraad IP20 (stofdicht)
Toepassingen LED (filament) lampen 230 Volt
Certificaten CE
Aanbiedingsprijs € 14,95
LED Dimstabilisator - 230VAC - Voor alle Led (filament) lampen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LED Dimstabilisator - 230VAC - Voor alle Led (filament) lampen