opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

LED Schemerschakelaar met tijdklok - 2000W - IP54

Artikelnr: MP990075
74,99
Dit product is momenteel niet leverbaar

Beschrijving LED Schemerschakelaar met tijdklok 2000W - IP54

De LED Schemerschakelaar met tijdklok is een slim extra hulpmiddel om nog meer te besparen op uw energiekosten. Schakelt lampen die alleen 's nachts, of een bepaald dagdeel, horen te branden overdag uit. Deze schemerschakelaar is voorzien van een weekklok en heeft 7 geheugenplaatsen voor tijdsinstellingen, waardoor praktisch alle voorwaarden voor het schakelen van verlichting in zijn te stellen. Deze schemerschakelaar heeft een luxwaarde “inleerknop” waarmee men iedere aanwezige luxwaarde kan inleren. Deze knop wordt tevens gebruikt om aangesloten verlichting te testen voor maximaal 5 minuten. De klok wordt door de atoomklok (Frankfurt-D) aangestuurd op de actuele tijd, en ook zomer en wintertijd worden automatisch ingesteld. De behuizing is IP54 (geschikt voor buiten) en is voorzien van een dubbele nul en fase aansluiting om extra lasdozen te vermijden. Kan direct tegen een muur worden gemonteerd of op een hoekbeugel of middels bundelbanden die op de onderzijde van de behuizing om een paal worden geklemd. Door het gebruik van een nuldoorgang-schakeling kan deze schemerschakelaar praktisch alle verlichtingsbronnen besturen.

Specificaties

Voltage: 230VAC
Output vermogen: maximaal 2000W (LED: 1000W)
Sensorhoek: 160°
Afmetingen: 128,5 x 80 x 42 mm
Beschermingsgraad: IP54 (spatwaterdicht/stofvrij)
Automatisch uitschakeltijd:                                    instelbaar tussen 5 en 500 Lux (werkingsvertraging: 60 sec)
Certificaten: CE, RoHS
Toepassingen: Geschikt product voor woningen, kantoren, horeca, etc.

LED Schemerschakelaar met tijdklok - 2000W - IP54 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LED Schemerschakelaar met tijdklok - 2000W - IP54