opc_loader

Menu

8.1 / 10 van 888 reviews

Betaalmethoden

Bij Getled.nl kunt u veilig betalen middels de onderstaande betaalmethoden:

  

AFTERPAY


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Getled.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Getled.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

  

IDEAL


Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

                                          Bankoverschrijving

  

Betalen via overboeken per bank.
 

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

 

 

- T.n.v : Getled
- Te : Groningen
- Bankrekeningnr. : 136987125
- IBAN : NL44RABO0136987125
- BIC RABONL2U

 

 

 
       
                 


 

PAYPAL


Wat is PayPal?
 

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.


Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken. Bij betalen via Paypal kunnen kosten in rekening worden gebracht.

 

 

                       
         

MISTER CASH


Wat is Mister Cash?
 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.


Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

 

 

    

Op rekening bestellen?


Kan ik ook op rekening bestellen?
 

U kunt als bedrijf ook op rekening bestellen bij Getled.nl. Hieraan stellen wij de onderstaande voorwaarden.
 

> U heeft een geldig KVK & BTW nummer en kunt ons voorzien van een uittreksel.

> Uw bedrijf staat langer dan 6 maanden ingeschreven bij de KVK.

> Uw bedrijf wordt kredietwaardig bevonden door onze kredietverzekeraar.

> De betaling dient binnen 30 dagen voldaan te zijn.

> Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

> Bestellen op rekening kan voor bedragen tussen de 150 en 1500 euro.

 

Heeft u grote aantallen nodig?
 

Als u wilt besparen met uw bedrijf, VVV of appartementencomplex en u wilt een uitgebreid advies dan kunnen we u een passende offerte doen toekomen. Neem in dat geval contact met ons op en wij zullen zorgen voor een nette prijsopgaaf.