opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Panelen

 

 

Led paneel nodig? Zuinige led panelen!

Voor elke de vervanging van TL buizen en traditionele panelen heeft Getled zuinige panelen in alle soorten en maten. Zelf een RGB paneel! Deze panelen verbruiken al snel 60-70% minder stroom dan uw huidige verlichting. Heeft u een eigen bedrijf of pand? Dan heeft u de komende paar jaar weinig onderhoud(skosten) heeft aan deze panelen. Led verlichting gaat namelijk veel langer mee als conventionele verlichting en is ook beter bestand tegen arbeidsomstandigheden. Omdat de overheid de aanschaaf van duurzame verlichting wil stimuleren krijgen bedrijven zelfs 41% van het aankoopbedrag terug d.m.v. de Energie investeringsaftrek aan het einde van het jaar. Led panelen zijn ideaal als u systeemplafonds heeft. Het maakt niet uit of u hier TL buizen of conventionele panlen in heeft zitten. Beide kunt u vervangen door duurzame led verlichting. Deze led panelen zijn getest door een onafhankelijk energie organisatie. Vraag gerust naar de testrapporten. Heeft u speciale wensen zoals een specifieke lichtkleur of een led paneel dat dimbaar is met afstandsbediening? Laat het ons dan gerust weten zodat we het juiste product voor u kunnen vinden!
                                                                                                                  

TL buizen of panelen vervangen?

Vul ons offerte aanvraag formulier in en beschrijf uw specifieke situatie zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is het voor ons ook belangrijk wat voor verlichting u nu heeft. We kunnen dan gelijk uitrekenen hoeveel u kunt besparen en hoe snel u de investering daardoor heeft terugverdiend.
 

Installatie advies:

LED panelen zijn zeer eenvoudig te plaatsen in systeemplafonds; zowel hangend als met veerklemmen. De panelen hebben een dikte van 12mm en zijn verkrijgbaar in diverse maten, wattages en bovendien dimbaar. Door gebruik van de beste kwaliteit materialen geen knipperingen, glinsteringen en IP44. Ze zijn ook met een ophangsysteem te plaatsen.

 

Gemiddelde stroomverbruik led panelen:

In deze categorie vindt u lampen van 18 tot 72 watt. Deze zuinige led panelen vervangen eenvoudig al uw huidige panelen.
Dit houdt in dat u ongeveer 60-70% gaat besparen als u overstapt op duurzame verlichting.
 

Levertijden:

Sample: gemiddeld 2 werkdagen.

10+ stuks: gemiddeld 14 werkdagen.  

Is uw bestelling onverhoopt niet op voorraad dan krijgt u hier tijdig bericht van en zorgen we voor een oplossing naar uw wens.
Voor deze categorie houden wij een minimale bestelhoeveelheid van 10 stuks aan.

 

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen. Mail ons dan direct.
Ook kunt u een sample om te testen aanvragen of direct een prijsindicatie via het offerte formulier.