opc_loader

Menu

8.1 / 10 van 888 reviews

PL lampen

 

Led PL lampen vervangers G24 en G23 fitting.

Voor elke traditionele PL lamp heeft Getled een zuinige en betaalbare vervanger. Deze PL lampen verbruiken al snel 50-80% minder energie. U kunt uw huidige conventionele verlichting eenvoudig één op één vervangen voor deze zuinige verlichting zonder enige aanpassing aan uw armatuur. De PL lamp wordt voornamelijk bij bedrijven geplaatst. De lange levensduur en het lage stroom verbruik van de verlichting zorgt er voor dat de energie- en onderhoudskosten dalen. Daarnaast daalt de warmte afgift van u lampen ook met de helft waardoor u weer bespaard op de airco kosten. Getled heeft reeds led PL lampen vervangers voor G24 en G23 fitting geleverd aan diverse bedrijven, scholen, VVE's, parkeergarages en meer. Heeft u zelf een bedrijf? Dan kunt u ook nog kans maken op de energie investeringsafstrek. Met deze regeling van de overheid kunt u 41,5% van het geinvesteerde bedrag in duurzame goederen aftrekken van de winstbelasting. Met deze regeling wil de overheid het gebruik van led verlichting stimuleren. 

 

Hoe moet ik deze PL lampen installeren?

U kunt uw huidige  verlichting voorzichtig uit de fitting trekken en de nieuwe er inklikken en weer voorzichtig aanduwen. U heeft hierbij verder geen accessoires of gereedschap nodig. Deze lampen zijn retrofit, wat inhoud dat u deze één op één kunt vervangen. Deze lampen zijn speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt en werken daardoor met en zonder ballast! Het gaat hier om 2 pins lampen!

 

Hoeveel stroom verbruiken led PL lampen?

4 tot 8 watt. Deze zuinige vervangers staan gelijk aan 40-60 watt halogeenlampen.
Door het vervangen van uw lampen door led kunt u tot wel 80% op uw stroom besparen.

 

Gemiddelde levertijd:

Sample: gemiddeld 2 werkdagen.

10+ stuks: gemiddeld 14 werkdagen.  Minimale bestelhoeveelheid.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte of een gratis sample aan.
Is uw bestelling onverhoopt niet op voorraad dan krijgt u hier tijdig bericht van en zorgen we voor een oplossing naar wens.
 

Vragen?

Heeft u vragen over deze producten of wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heeft u grote aantallen nodig of wilt u een sample testen? Vraag dan hier rechts vrijblijvend een offerte aan.