opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

LED Portiek / Galerij Opbouw - verwisselbare buis met noodpakket - 4W - 400Lm - IP65

Artikelnr: 100007H-N
74,95

LED Galerijverlichting met verwisselbare T5 ledbuis en noodverlichting - 4 Watt - 400 Lumen

Deze portiek/galerijlamp (opbouw) voorzien van noodverlichting is de nieuwste en meest moderne energiezuinige vervanger voor de conventionele plafond- en wandverlichting. De (verwisselbare) LED buisjes zijn tevens voorzien van ingebouwde noodverlichting en geven een helder en neutraal licht. Daarnaast hebben deze ledbuisjes met noodverlichting een hoge lichtopbrengst, namelijk 400 Lumen.  De LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook een extreem lange levensduur. Hierdoor worden onderhoud en vervangwerkzaamheden aanzienlijk beperkt. Door zijn open-klapbare montageplaat is de armatuur éénvoudig te monteren. Daarnaast is de LED buis aan het eind van zijn leverduur éénvoudig te vervangen, hierdoor kan het armatuur/behuizing jarenlang mee. De (spat)waterdichte (IP65) armatuur is vervaardigd uit een slagvast poly-carbonaat licht-grijs onderhuis en een of opalen poly-carbonaat lichtkap. Tevens voorzien van rvs schroeven. De afmetingen van de armatuur zijn 365 x 118 x 90 mm. Lees hieronder de werking en mogelijkheden van deze lamp. 

De T5 ledbuis met ingebouwde noodaccu:

Deze LED Noodverlichting Buis is een LED TL-buis (T5) met een ingebouwde driver en noodaccu waarmee u elke T5-armatuur omtovert tot noodverlichting! De installatie is kinderlijk eenvoudig en met deze alles-in-één oplossing is
vervanging ook een fluitje van een cent!

Werking T5 ledbuis met noodaccu:

De T5 ledbuis heeft 2 werkmodi:

1. Continu (positie A): de lamp brandt continu en de accu wordt opgeladen. Bij het uitvallen van de stroom schakelt de lamp over op de accuvoeding en zal brandt als noodverlichting. 

2. Niet-continu (positie B): de lamp is uitgeschakeld en de accu wordt opgeladen. Bij het uitvallen van de stroom schakelt de lamp over op de accuvoeding en brandt als noodverlichting.

Indicatielampje:
Wanneer de lamp is aangesloten op het lichtnet wordt de accu automatisch opgeladen. Tijdens het laden is het indicatielampje rood. Zodra de accu is opgeladen brandt deze groen.

LED Portiek / Galerij Opbouw - verwisselbare buis met noodpakket - 4W - 400Lm - IP65 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LED Portiek / Galerij Opbouw - verwisselbare buis met noodpakket - 4W - 400Lm - IP65