opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Inbouwarmatuur + fitting

Voor onze led spots hebben wij deze elegante inbouwarmaturen. Deze armaturen zijn alleen geschikt voor led spots met een diameter van 50 mm. U kunt deze spots eenvoudig plaatsen in de armatuur. U kunt er een gratis MR16 of GU10 fitting bij kiezen. De waterdichte armaturen zijn ideaal voor buiten of vochtige ruimtes zoals badkamers. 

 

Toepassingen

Led inbouw armaturen worden voornamelijk in badkamers en keukens geplaatst. Voor de onze MR16 en GU10 led spots zijn de armaturen geschikt:


Installatie advies

Voor plaatsing van deze inbouwarmaturen is het boren van een gat vereist. Vervolgens plaats u de spot in de fitting en plaats u het geheel in het geboorde gat.

 

Accesoires

  • Led dimmers
  • Led tranformatoren 

 

Gemiddelde beoordeling klanten

 4,6 van de 5 sterren. Voor foto's van klanten kunt u contact opnemen met ons. Bij de bovengenoemde led spots staan ook enkele foto's van klanten.

 

Gemiddelde levertijd

De gemiddelde levertijd van deze inbouwarmaturen is 2 werkdagen. voor grote hoeveelheden 2-3 weken. Zijn producten onverhoopt niet op voorraad dan krijgt u hier tijdig bericht van en zorgen we voor een oplossing naar uw wens.

 

Vragen?

Neem even contact met ons op of kijk tussen de veelgestelde vragen.