opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Over ons                                                                                            
 

Dankzij uitstekende contacten in de verlichtingsbranche kunnen wij u een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment bieden. Wij hebben dagelijks contact met onze importeurs waardoor wij de kwaliteit van de led lampen kunnen garanderen.
 

impressie
 

Het team van Getled.nl is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om ons assortiment te verbeteren, mist u iets in ons assortiment? Laat het ons dan weten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden ook actuele trends en ontwikkelingen in de branche op de voet gevolgd, deze informatie delen wij via onze blog, facebook en twitter.
 

twitterbutton.nl


 Het team van Getled.nl zorgt ervoor dat..
 

  • alle producten uitvoerig getest worden. Omdat alle producten uitvoerig getest worden kan Getled de kwaliteit van de lampen garanderen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw bestelling neem dan contact met ons op. Via onze klantenservice vindt u meer informatie over garantie en retourneren.

     
  • alle producten met de nodige zorg verpakt worden. Om beschadigingen te voorkomen verpakken wij onze producten zeer zorgvuldig. Is een artikel toch beschadigd bij ontvangst? Neem dan contact op met onze klantenservice.

     
  • uw bestelling z.s.m. bij u afgeleverd wordt. Normaliter wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. Omdat Getled er naar streeft de nieuwste generatie led te leveren, kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt. Is dit het geval, dan nemen wij direct contact met u op en komen wij met een passende oplossing.

     
  • maatwerk mogelijk is. Heeft u specifieke eisen of wensen neem dan even contact met ons op. Ook kunnen we u, na overleg, vrijblijvend een offerte sturen.

U kunt ook direct een van onze medewerkers spreken via de live chatfunctie, deze vindt u rechtsonder in uw scherm. 

GetLed

Neutronstraat 15
9743 AM Groningen
Netherlands
[email protected]

Let op: Geen afhaaladres!


KVK: 57326428
BTW: NL82533147B01