opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Universele inbouwdimmer Eltako faseafsnijding voor LED en halogeen

Artikelnr: 990067
54,99

Afdekmateriaal

Omschrijving universele inbouwdimmer Eltako faseafsnijding

Universele dimmer voor R*-, L*- en C*-lasten tot 400W (bij voldoende ventilatie van de dimmer). Dimbare energiespaarlampen (ESL) tot 100W en dimbare 230V-LED-lampen tot 100W. Automatische herkenning van de belasting, R+L of R+C, ESL en LED handmatig in te stellen. Voor deze dimmer is geen minimale last vereist. 
Deze dimmer is geschikt voor alle typen ledlampen. Drie LED instelstanden zorgen voor een optimale instelling bij gebruik met  ledlampen. De dimmer heeft een lampbesparende softstart en is beveiligd tegen overbelasting en te hoge temperaturen.
Een korte stuurpuls schakelt in/uit. Met een langere puls wordt de lichtintensiteit geregeld. Een onderbreking in deze langere puls verandert de dimrichting. De ingestelde dimstand wordt in een geheugen opgeslagen.
Bij een stroomuitval worden de schakelen dimstand in het geheugen opgeslagen. Bij terugkeer van de voedingspanning worden deze standen weer actief.
Deze dimmer kan worden ingebouwd in een diepe muur inbouwdoos, maar kan ook verder van de pulsschakelaar worden gemonteerd, bv. in de centraaldoos in het plafond.
*) R = gloei-en halogeenlampen (230V),,L = gewikkelde trafo, C = elektronische trafo

Productspecificaties:

Merk: Eltako
Bediening: Pulsschakelaar
Vermogen            Minimum: 0,1W / Maximum: LED tot 100W, gloei- en     halogeenlampen tot 400W
Voltage: 230VAC
Inbouw/Opbouw:  Inbouw (slechts 45 mm lang, 55mm breed en 18mm diep)
Dimprincipe: Fase-afsnijding (trailing edge)
Beveiliging: Elektronisch beveiligd tegen overbelasting en te hoge temperatuur
Aansluitwaarden:  Nee
Certificaten:         CE
Overige informatie: Automatische lastherkenning, minimale dimstand of dimsnelheid instelbaar en kinderkamer- en auto-dim schakeling.

Universele inbouwdimmer Eltako faseafsnijding voor LED en halogeen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Universele inbouwdimmer Eltako faseafsnijding voor LED en halogeen