opc_loader


 checkHulp per mail, chat & telefoon  checkSnel in huis, 1-2 werkdagen   checkGratis verzending > 85 euro     checkNiet tevreden? Geld terug!   check2 jaar garantie 
 

Led Dimmer

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
29,95
Inbouwdimmer led fase afnsijding 230V Nieuw type led inbouwdimmer (draai/druk) welke een maximaal vermogen van maarliefst 150 Watt aan kan. Deze...
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Led dimmers 

In deze categorie vindt u voor onze led verlichting geschikte led dimmer. Ook zijn een aantal dimmers geschikt voor inbouw in een wand. Heeft u last van flikkering o.i.d. met uw led lampen en dimmer dan is de kans groot dat onze professionele led inbouwdimmer dit probleem zal verhelpen. Deze dimmers zijn uitvoerig getest op verschillende led spots. Weet u niet zeker of de led dimmer geschikt is voor uw led lamp? Neem dan even contact met ons op. 
 

Toepassingen

Led dimmers worden voornamelijk in woonkamers en slaapkamers geplaatst. 

Installatie advies

Led dimmers worden doorgaans tussen de verlichting en de stroomvoorziening aaangesloten. Heeft u twijfels over de installatie neem dan even contact met ons op en we zullen u begeleiden.

Accesoires

  • led transformatoren
  • led potentiometer (voor het dimmen van 12 volt)

Stroomverbruik led dimmer

Het stroomverbruik van de led dimmer is te verwaarlozen.

Gemiddelde beoordeling klanten

 4,8 van de 5 sterren. Voor een video voorbeeld kunt u ons mailen.

Gemiddelde levertijd

De gemiddelde levertijd van deze dimmers is 3 werkdagen. Zijn producten onverhoopt niet op voorraad dan krijgt u hier tijdig bericht van en zorgen we voor een oplossing naar uw wens.

Vragen?

Neem even contact met ons op of kijk tussen de veelgestelde vragen.